Test

Latest news from our blog and our social channels

Blog post

U normalnim vremenima prije pandemije COVID-19 bolesti ovakav kisik dobro bi došao sportašima, rekreativcima, planinarima. No, u današnje vrijeme ima puno, puno veću vrijednost, te bih želio apostrofirati njegov potencijal u pandemiji virusa SARS-CoV-2. Ja naime već 30 godina vodim intenzivnu njegu Zavoda za kardiologiju u Kliničkoj bolnici Merkur u Zagrebu i predmet mojeg liječenja nerijetko su osobe s respiratornom insuficijencijom iz raznih razloga.

Saznajte više
Blog post

Članak koji je ugledni BBC objavio na svojem portalu, ujedno je i još jedan dokaz o ljekovitom lošinjskom zraku i prirodi koja obiluje čudotvornim eteričnim biljem. Uzevši u obzir navedeno, zanimljivo je naglasiti kako o svim benefitima lošinjskog morskog zraka o kojima ćete čuti u ovom članku već neko vrijeme možete uživati i nakon odlaska s otoka, oaze zdravlja i vitalnosti.

Saznajte više
Blog post

Zbog bolova u mišićima svaki vaš pokret zna biti težak kao da ste trčali maraton? Ne sjećate se kada ste se osjećali odmorno, a i s koncentracijom ste na vi? A onda znaju još do vas navratiti vrtoglavice i glavobolja i čini vam se da ne dajete ni 30, a kamo li 100% od sebe? Stvari vjerojatno nisu tako strašne, ali mogu postati jako ozbiljne ako ne obratite pažnju na jednu stvar: ovi simptomi jako često govore da imate manjak kisika u krvi.

Saznajte više
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna