Kako povećati kisik u krvi na jednostavan način?Zbog bolova u mišićima svaki vaš pokret zna biti težak kao da ste trčali maraton?
Ne sjećate se kada ste se osjećali odmorno, a i s koncentracijom ste na vi?
A onda znaju još do vas navratiti vrtoglavice i glavobolja i čini vam se da ne dajete ni 30, a kamo li 100% od sebe?

Stvari vjerojatno nisu tako strašne, ali mogu postati jako ozbiljne ako ne obratite pažnju na jednu stvar: ovi simptomi jako često govore da imate manjak kisika u krvi.

Ali bez brige, ovaj vodič je ovdje kako bi pronašli rješenje za vaš problem i saznali zašto je uopće potrebno povećati kisik u krvi i koji su sve načini za povećanje unosa kisika u tijelo.

Nakon što pročitate ovaj članak, znat ćete zašto je kisik u krvi toliko važan, koju ulogu uopće kisik igra u našim životima i što možemo napraviti da povećamo postotak kisika u krvi.

Ako se napokon želite riješiti osjećaja da nemate ni energije onda kada vam je najviše potrebno, predlažemo da ovaj članak spremite u svoj preglednik ili zapamtite adresu pošto ćete se sigurno vraćati na njega.

 

Zašto je kisik u krvi uopće važan?

 

Vrlo često možete čuti da je disanje život.
Ali ovo nije samo uzrečica.
Kisik u našem tijelu glavni je izvor energije za rad mozga i svih organa.

Možemo slobodno reći da je kisik gorivo koje pokreće rad mozga i organa, ali isto tako smiruje i dovodi u red živčani sustav, ubija parazite i viruse te uklanja štetne tvari iz našeg organizma.

Kroz krvotok ljudski se organizam mora stalno hraniti kisikom zato što u našem tijelu ne postoji ni jedna najmanja zaliha kisika.

Kad našem tijelu nedostaje kisika ono ne može proizvoditi dovoljno energije za sve aktivnosti, ali i naše stanice se onda nalaze u sve većoj opasnosti od raznih “napada” zato što bez kisika one su sve slabije, a samim time i otvorene za pojavu raznih bolesti.

Prvi simptomi nedostatka kisika u krvi su umor, bolovi u mišićima, osjećaj da ne možete svladati neki fizički napor ili izazov, sve slabije pamćenje i koncentracija, osjećaj hladnoće, ubrzano lupanje srca...

Nakon ovih prvih simptoma dolaze i oni više problematični poput srčanih bolesti, natečenih zglobova, depresije, bolesti dišnih puteva…

Vjerojatno niste znali, ali pojava tumora je uzrokovana padom tlaka kisika u cirkulaciji naših vena.

Kako to znamo?

U  mnogim najnovijim istraživanjima znanstvenici su uspjeli dokazati da je terapija kisikom dala jako dobre rezultate u liječenju mnogih kroničnih bolesti i tumora.

Sada vidite zašto smo rekli da je kisik gorivo, ali i obrana za naše tijelo?
Kako dolazi uopće do toga da nam nedostaje kisika u tijelu?
Idemo vidjeti zajedno.

 

Zašto nam nedostaje kisika u tijelu?

 

Nekoliko je glavnih razloga zašto nam nedostaje kisika u tijelu.
Neki se razlozi razlikuju od osobe do osobe, ali neki su nam svima zajednički.

Krenimo od stvari koja nam je ipak svima najpoznatija: zrak.

Postotak kisika u zraku kreće se oko 20%, međutim, taj postotak je nažalost puno manji zbog povećane zagađenosti zraka koja posebno pogađa ljude koji žive u gradovima.

Istina je ovdje jako jednostavna i logična, a glasi: veća zagađenost zraka znači i manje kisika u našem tijelu.

Druga stvar koja je kriva za manjak kisika u krvi, a koja nam je gotovo svima zajednička je i današnji tempo života.

Vjerojatno ste ovo čuli u puno primjera kada je zdravlje u pitanju, ali ubrzan način života kojeg prakticiramo ima posljedice i za naš organizam, pa tako i za manjak kisika u našem organizmu i krvi.
Čak i ako ste sportaš ili rekreativac to ne znači da za vas ne vrijedi moderan tempo života.

Neki od uzroka manja kisika u krvi koji idu ruku pod ruku sa suvremenim načinom života su nedovoljno “svjež” zrak (kao što smo rekli ovisno o kvaliteti zraka ovisi i koliko je zrak uopće “svjež” za nas), manjak fizičkih aktivnosti ili pak pretreniranost, te prehrana koja ne odgovara vašim potrebama.

Ali povećanje postotka kisika u krvi ne mora biti toliko teško.

 

Kako onda povećati unos kisika u tijelo?

 

Srećom po nas, povećanje kisika u krvi može se postići na nekoliko načina.

Kao što smo rekli, na neke od gore navedenih faktora koji utječu na smanjenje količine kisika u krvi, poput mjesta u kojem živimo i zagađenosti zraka ne možemo utjecati.

Jednostavno ne možemo se samo tako preseliti, ali zato možemo ipak nešto napraviti kako bi popravili kisik u krvi.

Prva od preporuka je da dovoljno boravite na svježem zraku, minimalno 30 minuta dnevno.

Ovo zna biti problem mnogim sportašima i rekreativcima pošto je mjesto njihovog treniranja zatvoren prostor.

Što još možete napraviti?

Preporučljivo je, opet ovisno gdje živite i kakva je kvaliteta zraka u mjestu gdje živite, provjetravati što češće prostorije u kojima boravite.

Povećanje postotka kisika u krvi nažalost unatoč svim preporukama i zbog povećanja zagađenja u zraku pokazalo se kao teška misija u mnogim europskim gradovima.

 

Postoji li još koji način za povećanje kisika u krvi?

 

Naš proizvod kojeg smo osmislili za povećanje kisika u krvi je airbreath® oxygen, kisik za rekreacijsku upotrebu.

Zašto smo razvili ovaj proizvod?

Iz jednostavnog razloga što su mnogi profesionalni i rekreativni sportaši tražili način za ubrzanje oporavka od fizičkih napora.

Znanstveno je dokazano da kisik koji se obično koristi u medicinske i rekreacijske svrhe pomaže u oporavku te povećava izdržljivost i energiju kada je najpotrebnije, a uz to nema nikakvih nuspojava kod korištenja.

Tome treba dodati da se takav kisik naravno ne nalazi na popisu zabranjenih tvari koje je izdala Svjetska agencija za borbu protiv dopinga (WADA).

Ali tu nismo stali.

Dokaz smo tražili i u analizama koje je proveo Laboratorij za analitiku i toksikologiju, ali i Nastavni zavod za javno zdravstvo 'Dr. Andrija Štampar'.

Ispitne izvještaje koje smo dobili kao potvrdu da su naši proizvodi dokazane kvalitete možete pogledati pod linkom: CERTIFIKATI

 

Tko bi sve trebao povećati kisik u krvi?

 

Odgovor je vrlo jednostavan: svi oni koji osjete potrebu prema gore navedenim simptomima, ali i načinu života i izazovima koje postavljaju pred sebe.

Osim profesionalnih i rekreativnih sportaša kojima kisik pomaže postići bolje rezultate, ubrzati oporavak i čuvati ih od ozljeda, potrebu za povećanjem kisika u krvi imaju i osobe koje često putuju, oni koji pate od tzv. jet-laga, osobe kojima je priroda posla trošiti veće zalihe kisika poput profesionalnih pjevača i mnogih drugih.

Ali potrebu za povećanjem u krvi imaju i sve one osobe koje žele poboljšati svoje zdravlje i zaštititi se od različitih bolesti.

Kao što smo već spomenuli, kisik čini srce jačim i tako ga štiti od srčanog udara, te poboljšava probavu i metabolizam.

U jednoj studiji, laboratorijski miševi koji su primili dopunski kisik imali su veći broj T-stanica, imunološku funkciju i živjeli su dva puta duže od miševa s normalnim razinama kisika.

Za razliku od medicinskog kisika, rekreacijski kisik airbreath® ne treba vam propisati vaš liječnik, pa samim time ne ulazi ni u kategoriju lijeka, jako je jednostavan za korištenje i dolazi u pakiranjima koji se mogu nositi svugdje.

airbreath® rekreacijski kisik možete kupiti u našoj internet trgovini.

airbreath® OXYGEN


0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna