Lokacija punjenjaZašto otok Lošinj?


Smješten u južnom dijelu Srednje Europe u Republici Hrvatskoj, otok Lošinj je poznat kao oaza čiste prirode i zraka ljekovitih svojstava.

Pošto je cjelokupni otok prekriven raznovrsnim ljekovitim biljem te u kombinaciji s povoljnim zračnim strujanjima i morskim aerosolom oplemenjuju zrak na otoku, tako hvatamo najbolju lokaciju kako bi uhvatili zrak najviše kvalitete.

Lošinjski arhipelag se nalazi u sredini sjeverne hemisfere, na 45. stupnju sjeverne geografske širine, većim dijelom u suptropskoj zoni južne polovice sjeverne polutke. Njegov geografski položaj je od presudnog značaja za čitav niz klimatskih i prirodnih ljekovitih činitelja koji ga određuju kao prirodno ljekovito područje.

Željeli smo ponuditi svijetu ovakav zrak zato što je jedinstven.

Zdravstveni učinci otočne klime, toplo more i prekrasne uvale svrstavaju Lošinj na sam vrh svjetske ljestvice zdravstvenog turizma. Posebno čist i aromatičan zrak ima ljekovite učinke na dišne organe, stoga ljudi koje posjete ovo područje ovdje rado borave tijekom cijele godine. Sve ove činjenice su nas motivirale da ponudimo čist, prirodni zrak bez primjesa industrijskih i gradskih zagađenja koji uz sve navedno ima ljekovita svojstva.


0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna