Često postavljena pitanja

Često postavljena pitanja

 

Da li svoje proizvode šaljete diljem Europe?

Da, šaljemo!

Koliki je iznos dostave i isporuke?

Nakon što ste odabrali svoje proizvode i stavili ih u košaricu, naš program će automatski izračunati troškove dostave ovisno o adresi gdje se isporučuje.

Koliko dugo moram čekati na svoj proizvod naručen putem web trgovine?

Pogledajte dio Dostava te su Vam tamo opisani vrijeme i troškovi dostave te načini isporuke.

Što ako dobijem oštećen proizvod?

Pogledajte dio Uvjeti korištenja te Vam je tamo opisano kako postupiti u tom slučaju.

Imam li pravo na povrat novca ukoliko nisam zadovoljan proizvodom?

Pogledajte dio Uvjeti korištenja te Vam je tamo opisano kako postupiti u tom slučaju.

Moj proizvod djeluje vrlo lagano, jeste li sigurni da se nešto nalazi u njemu?

Da, Vaš proizvod je pun! Zato što se unutra nalazi kisik ili zrak, koji imaju zanemarivu masu, ne znači da je boca prazna. Pritisnite mlaznicu i vrlo brzo ćete osjetiti količinu koja se nalazi u bočici.

Koliko inhalacija mogu iskoristiti po bočici?

Ispravan odgovor na to pitanje se nalazi u dijelu o proizvodu, te na samom proizvodu. Svaki od naših proizvoda dolazi u različitim veličinama prilagođene Vašim potrebama te svaki ima različiti obujam. Jedna inhalacija se računa kao pritisak na aktuator u trajanju jedne sekunde. Također, broj inhalacija ovisi o načinu i duljini pritiska na aktuator, te se mogu dogoditi odstupanja od broja navedenog na samom proizvodu.

Koliko često trebam upotrebljavati airbreath® proizvode?

Ne postoji točno propisana količina koju trebate upotrebljavati. No, ipak, preporučujemo da airbreath® 100% PURE AIR proizvode koristite barem 3 puta dnevno, uz 4-5 inhalacija svaki put. Postoje korisnici koji ga upotrebljavaju i više od 3 puta na dan, svaki dan. Neki ga upotrebljavaju jednom do dva put na dan. Ne postoje pravila već ga možete upotrebljavati koliko Vas je volja. Za detaljnije upute po pitanju korištenja airbreath® OXYGEN proizvoda pogledajte dio airbreath® OXYGEN – korištenje.

Mogu li se airbreath® proizvodi upotrebljavati u medicinske svrhe?

airbreath® proizvodi nisu medicinski proizvodi i nisu lijek. airbreath® proizvodi su isključivo namijenjeni za rekreacijsku upotrebu i poboljšanje te nisu namijenjeni za liječenje ili prevenciju bilo kojeg poremećaja. airbreath® proizvodi nisu namijenjeni za tretiranje, sprječavanje, dijagnosticiranje ili liječenje bilo koje bolesti ili zdravstvenog stanja.

Koja je razlika između zraka i kisika?

Zrak i kisik često se upotrebljavaju naizmjenično, ali zapravo su nešto različiti. Zrak je glavna komponenta zemlje i ima spoj elemenata koji pomaže ljudskom životu da se održi. Između ostalih elemenata, zrak sadrži kisik koji je izolirani element u zraku. Zrak je mješavina više elemenata dok je kisik sam čisti element.

Koji proizvod trebam koristiti?

Ako vam nedostaje izdržljivosti, trebate trenutno povećanje energije i brži oporavak mišića, odabrat ćete airbreath® OXYGEN.

Ako želite uživati u blagodatima svježeg zraka, prirodno obogaćenog česticama morske soli i esencijalnim uljima ljekovitog bilja, te želite pročistiti respiratorni sustav sa zrakom iznimne kakvoće, odabrat ćete airbreath® 100% PURE AIR.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna