Dostava

Dostava

 

Isporuka će uslijediti u roku od osam (8) dana od dana narudžbe, a najkasnije u zakonom propisanom roku od trideset (30) dana. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvod nemamo na zalihi dužni smo kupca obavijestiti pisanim ili telefonskim putem, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadni rok za isporuku. Sve naručene artikle nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljaka.

Ovisno o dostupnosti zaliha, može potrajati neko vrijeme za obradu vaše narudžbe. Cilj nam je biti u mogućnosti poslati narudžbu u roku od tri (3) radna dana od dana primitka Vaše narudžbe, a očekujemo da će Vaša narudžba biti isporučena u roku od sedam do deset (7-10) dana od dana otpreme (ovisno o lokaciji). Nakon što smo otpremili Vašu pošiljku, putem e-maila ćemo Vam poslati evidencijski broj za kurirske tvrtke.

Uvozne carine i porezi mogu biti dodani Vašoj kupnji od strane carinskog organa Vaše zemlje. To se obično izračunava kao postotak od ukupne uvezene vrijednosti, i može također uključivati i troškove dostave. Preporučujemo da istražite zakone i uvozne propise koji se primjenjuju u zemlji u koju se pošiljka isporučuje.

 

U koje zemlje dostavljamo?

Dostava se vrši na području Hrvatske te u sljedeće države Europe – Austrija, Belgija, Bugarska, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Mađarska, Malta, Nizozemska, Njemačka, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Velika Britanija. Ukoliko ste zainteresirani za kupnju airbreath® proizvoda, a ne nalazite se na području navedenih država, možete provjeriti mogućnosti isporuke u ostale države upitom na e-mail adresu
shop@airbreath-oxy.com

 

Troškovi dostave – Hrvatska

Troškovi dostave za sve narudžbe u vrijednosti ispod 40,00 EUR:
Hrvatska – 4,50 EUR
*PDV (VAT)  je uključen u izraženu cijenu dostave.

Besplatna dostava
Dostava za sve narudžbe u vrijednosti iznad 40,00 EUR je besplatna za područje cijele Hrvatske.

 

Troškovi dostave – Europa

Troškovi dostave za sve narudžbe u vrijednosti ispod 200,00 EUR definirane su po Zonama te iznose:
Zona I. (Austrija, Češka, Mađarska, Slovačka, Slovenija) – 15,00 EUR
Zona II. (Belgija, Luksemburg, Nizozemska, Njemačka, Poljska) – 16,00 EUR
Zona III. (Bugarska, Danska, Irska, Italija, Rumunjska) – 26,00 EUR
Zona IV. (Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Latvija, Litva, Švedska) – 32,00 EUR
Zona V. (Cipar, Malta, Portugal, Španjolska) – 38,00 EUR
*PDV (VAT)  je uključen u izražene cijene dostave.

Besplatna dostava
Dostava za sve narudžbe u vrijednosti iznad 200,00 EUR besplatna je za sve navedene države Europe.
Proces dostave
Dostavu vrši GLS Croatia d.o.o.

 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna