SPORT I REKREACIJA

Zašto airbreath®?Sportaši koriste airbreath® kisik kako bi poboljšali svoju učinkovitost. Koriste ga prije, tijekom i nakon treninga ili natjecanja. Povećava postotak kisika u njihovoj krvi na gotovo 100 % kapaciteta, što im omogućuje više naprezanja prije nego što im zatreba predah. airbreath® kisik je prikladan za profesionalne i rekreativne sportaše. Kod aerobnih sportova (npr. trčanje, vožnja biciklom, plivanje), airbreath® kisik će uglavnom pomoći kod povećanja izdržljivosti, dok će kod anaerobnih sportova (npr. tenis, dizanje utega, nogomet), pomoći povećati snagu.

Koje su prednosti korištenja?


Tijekom fizičkog napora javlja se povećano iskorištavanje kisika u krvi od strane mišića zbog čega dolazi do tzv. ''kisikovog osiromašenja''. Zbog toga se povećava lokalni krvotok u mišićima 10-20 puta u svrhu zadovoljenja potreba za kisikom i hranjivim tvarima, kao i odstranjivanja produkata metabolizma. Povećanjem lokalnog krvotoka povećava se ukupni srčani minutni volumen i broj otkucaja srca, kao i minutni volumen disanja, odnosno količina zraka udahnuta u pluća. Korištenje airbreath® kisika pokazalo se kao korisna metoda nadomještavanja kisika kod sportaša i rekreativaca. Prednosti korištenja se očituju u ispravljanju ''kisikovog osiromašenja'' mišićnih stanica i povećanju maksimalnog aerobnog kapaciteta za vrijeme i nakon fizičkog naprezanja. Također povećava se izdržljivost i smanjuje lokalni i opći umor.
slide

VAŽNO


 • povećava snagu
 • povećava energiju
 • povećava izdržljivost
 • smanjuje vrijeme regeneracije
 • doprinosi bržem oporavaku od stresa zbog napora

Dopunski kisik nije na popisu zabranjenih tvari koje je izdala Svjetska agencija za borbu protiv dopinga (WADA) – NIJE PROGLAŠEN KAO DOPING!

airbreath® OXYGEN


0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna