airbreath® korisnici

Naši zadovoljni korisnici prepoznali su kvalitetu airbreath® proizvoda.

Erika Kraljević

Licencirana fitness trenerica

Pravilno disanje i optimalna količina kisika u organizmu itekako utječe na snagu, energiju i izdržljivost kod vježbanja te uz pomoć airbreath® kisika moji treninzi su puno efikasniji. Uvijek imam par bočica u zalihi.

Dominik Etlinger

Profesionalni hrvač

Nakon kvalitetnog treninga potrebno je malo predahnuti i udahnuti dodatne količine kisika za brži oporavak. Osjećam se kao nov!

Mariana Dražić

Profesionalna tenisačica

Od kad koristim airbreath® rekreacijski kisik ne trebam predah često kao prije. Uz airbreath® poizvode moje tijelo i mišići se brže regeneriraju te je umor stvar prošlosti.

Filip Ude

Profesionalni gimnastičar

Cijelu svoju karijeru treniram u zatvorenim prostorima u kojima nemam dovoljno kisika, ali uz airbreath® to je sad prošlost. airbreath® rekreacijski kisik mi je dostupan u svakom trenutku i unapređuje moje performanse.

Tin Troha

Juniorski prvak Hrvatske u motocrossu

airbreath® kisik mi puno pomaže pri napornim treninzima i utrkama, posebno u ekstremnim vremenskim uvjetima kada su velike vrućine ili za vrijeme jako kišnih dana, kada upravljanje motorom iziskuje puno više snage. Neposredno nakon silaska sa staze, u pauzi ili nakon vožnje, uzmem kisik koji mi pomogne da se brže oporavim i da umor prije prođe. To mi puno znači, a najviše na utrkama kada se u danu vozi više vožnji i za uspjeh je ključno skratiti vrijeme oporavka od napora.

Borna Mohač

Profesionalna tenisačica

airbreath® 100% PURE AIR koristim kod opuštanja i pročišćavanja pluća čistim zrakom otoka Lošinja, dok airbreath® OXYGEN koristim kod treniranja te u pauzi kod natjecanja za bržu regeneraciju mišića od umora. Odlični dodaci mojem intenzivnom životu.

Stipe Žunić

Profesionalni bacač kugle

Kao sportaša s dišnim problemima zainteresirali su me airbreath® proizvodi. Bilo u autu, zagušljivoj teretani ili jednostavno pri jačem treningu opskrba kisikom je krucijalna. Upravo zato su mi airbreath® proizvodi nadohvat ruke te je moje disanje puno efikasnije.

Danijel Švec

Kalistenika

Rekreacijski kisik za sportaše i rekreativce , može se koristiti prije, tijekom i nakon treninga ili natjecanja. Povećava postotak kisika u krvi na gotovo 100 % kapaciteta te poboljšava učinkovitost. Odlična stvar!

Nika Turković

Pjevačica

Ova stvar mi je znatno pomogla pri disanju i spasila me od nedostatka daha, što na treningu, što kad pjevam, od čega jako patim pa evo mali ''thank you'' airbreath®!

0