Zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti

 

Ova Izjava o zaštiti privatnosti određuje kako korisimo i štitimo sve informacije koje nam ustupate kad koristite ovu web stranicu. airbreath® poštuje privatnost naših posjetitelja i kupaca. Posvećeni smo tome da je Vaša privatnost zaštićena. Ukoliko Vas zatražimo da ustupite određene informacije pomoću kojih se možete identificirati prilikom korištenja ove web stranice, onda možete biti sigurni da će se koristiti samo u skladu s ovom Izjavom. Zadržavamo pravo na promjenu ove politike s vremena na vrijeme u slučaju ažuriranja ove stranice. Molimo Vas da povremeno provjeravate ovu stranicu kako bi se osiguralo da ste upoznati sa svim promjenama.

 

Što prikupljamo

Prikupljamo osobne identifikacijske i ne-osobne podatke.
Osobni podaci uključuju:
• ime
• naziv tvrtke
• adresu
• e-mail adresu
• poštanski broj
• grad
• državu
• broj telefona

 

Ove informacije se prikupljaju kada obavite kupnju, te se koriste za slanje naručenog k Vama.
Ne-osobne podatke i informacije koje ne otkrivaju identitet o posjetiteljima naše web stranice prikupljamo koristeći kolačiće.
airbreath prikuplja i koristi informacije koje će Vam pomoći da brzo pronađete informacije, proizvode i usluge, te stvara sadržaj na ovim stranicama koji je najrelevantniji za Vas, te će Vas obavjestiti o novim informacijama, proizvodima i uslugama koje nudimo. Tijekom postupka naplate, od Vas će se zatražiti da nam ustupite svoje ime, adresu za dostavu i adresu za naplatu, telefonski broj, e-mail adresu i broj kreditne kartice kako bi dovršili kupnju. Ove vrste osobnih podataka se koriste u svrhu naplate, kako bi ispunili Vaše narudžbe, komunicirali s Vama o vašoj narudžbi i našoj stranici, i za interne marketinške svrhe. Ukoliko dođe do problema pri obradi narudžbe, možemo koristiti osobne podatke koje ste nam poslali kako bi Vas kontaktirali.

 

Sigurnost

Predani smo tome da su Vaše informacije sigurne. Poduzimamo velike mjere sigurnosti osobnih podataka. Vaši podaci zaštićeni su od gubitka, uništenja, mijenjanja/krivotvorenja, manipulacije i nedozvoljenog pristupa, kao i od nedozvoljenog razotkrivanja.

 

Kontrola Vaših osobnih podataka

Nećemo prodavati, distribuirati ili iznajmljivati Vaše osobne podatke drugim tvrtkama kao dio našeg redovnog poslovanja. Možemo koristiti Vaše osobne podatke kako bi Vas kontaktirali ukoliko ste se prijavili za primanje besplatnih promotivnih obavijesti i ponuda, ili ste se prijavili na naš newsletter. Obavjestit ćemo Vas kada dobijemo nove proizvode ili usluge.
Ako smatrate da su neke od informacija koje imamo o Vama netočne ili nepotpune, pošaljite e-mail ili nam pišite u najkraćem mogućem roku, na adresu:

AIR RIO proizvodno-uslužni obrt vl. Ivan Volarić
Dražica 15
51550 Mali Lošinj
Hrvatska

Odmah ćemo ispraviti podatke za koje se utvrdi da su netočni.

Obavijest o promjenama
Bilo kakve promjene u vezi naše Izjave o zaštiti privatnosti bit će objavljene na našim internet stranicama i na drugim mjestima na kojima smatramo da je to potrebno.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna