Paket 10 komada airbreath® OXYGEN 5L

Paket 10 komada airbreath® OXYGEN 5L

115,00 

• Kisik 99,5% čistoće
• Do 900 inhalacija
• Kisik vrhunske kvalitete
• Laboratorijski ispitano

 

Kategorija:

Paket 10 komada airbreath® OXYGEN 5L – rekreacijskog kisika 99,5% čistoće.
Jedinstveni u svijetu – provjerena kvaliteta dvostruko ispitana i odobrena od strane Laboratorija za analitiku i toksikologiju (ANT d.o.o.) kao i od strane Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar.
Inovativna 2 u 1 maska za precizno doziranje koja ujedno služi i kao poklopac. Osigurava direktni protok kisika do usta korisnika te nesmetano udisanje bez kontaminacije iz okoline.
Veličina koja odgovara većini džepova i torbica, za korisnike koji žele malo duže uživati u prednostima airbreath® kisika.
Broj inhalacija: do 900 inhalacija od 1 sekunde


 • Povećava izdržljivost, energiju i snagu. Smanjuje vrijeme regeneracije te pridonosi bržem oporavku od stresa u tijelu zbog napora.
 • Kod studenata i učenika poboljšava kognitivne sposobnosti te njihov mentalni fokus. Također, poboljšava pamćenje i misaone sposobnosti.
 • Koristi se za sprječavanje mamurluka tako što nadomještava uništene količine kisika u krvi od strane alkohola – brži oporavak od cjelonoćnog tulumarenja.
 • Pomaže prilagođavanju nadmorskoj visini te smanjenju simptoma visinske bolesti.
 • Pogodan za potrebe planinara i trekera jer pomaže opskrbiti stanice i tijelo s dodatnim kisikom, poboljšati zasićenost kisika u krvi, osobito na višim visinama gdje je zrak rjeđi. Smanjuje negativne učinke koji dolaze s višim visinama te umor i pospanost.
 • Pomaže kod umora koji se neminovno javlja kod vozača te je pogodan za vozače koji voze na dužim relacijama jer pomaže povećati koncentraciju, smanjiti razinu stresa u prometnim gužvama, smanjiti iscrpljenost i umor na dugim putovanjima. Također, povećava energiju na putovanjima gdje se umor javlja puno prije – smanjuje vrijeme reakcije.
 • Osvježuje te poboljšava elastičnost i strukturu kože. Smanjuje broj nastalih bora te njihovu dubinu. Koristan je u procesu detoksikacije, kao i u poboljšanju imunološkog sustava.
 • Pomaže kod ljudi s visokim tempom suvremenog života na poslu. Takav ubrzani tempo dovodi do povećanja stresa, manjka koncentracije i pogoršava zdravstveno stanje jer tijelo ubrzano troši količine kisika.

 

VAŽNO:

Ovaj proizvod nije zamjena za medicinski kisik koji je prepisan pojedincima u zdravstvene svrhe. Ovaj proizvod je isključivo namijenjen za rekreacijsku upotrebu i poboljšanje te nije namijenjen za liječenje ili prevenciju bilo kojeg poremećaja. Ovaj proizvod nije namijenjen za tretiranje, sprječavanje, dijagnosticiranje ili liječenje bilo koje bolesti ili zdravstvenog stanja. Uvijek se posavjetujte s liječnikom prije uzimanja ovog proizvoda.

 

Težina 120 g
Dimenzije 70 × 70 × 265 mm
Dostava

Dostava za sve narudžbe u vrijednosti iznad 40,00 EUR (301,38 HRK) je besplatna za područje cijele
Hrvatske, a pravo na besplatnu dostavu u ostalim državama Europe ostvaruju narudžbe u
protuvrijednosti od 200,00 EUR (1506,90 HRK) i više.

Troškovi dostave za narudžbe manje od 40,00 EUR (301,38 HRK) iznose 4,50 EUR (33,91 HRK) za cijelu Hrvatsku.
Troškovi dostave za narudžbe u protuvrijednosti manjoj od 200,00 EUR (1506,90 HRK) u ostale države Europe su definirane prema zonama te iznose:

Zona I. (Austrija, Češka, Mađarska, Slovačka, Slovenija) – 15,00 EUR (113.02 HRK)
Zona II. (Belgija, Luksemburg, Nizozemska, Njemačka, Poljska) – 16,00 EUR (120,55 HRK)
Zona III. (Bugarska, Danska, Irska, Italija, Rumunjska) – 26,00 EUR (195,90 HRK)
Zona IV. (Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Latvija, Litva, Švedska) – 32,00 EUR (241,10 HRK)
Zona V. (Cipar, Malta, Portugal, Španjolska) – 38,00 EUR (286,31 HRK)

*PDV (VAT) je uključen u izražene cijene dostave.

Dostavu vrši GLS Croatia d.o.o.

Ukoliko ste zainteresirani za kupnju airbreath® proizvoda, a ne nalazite se na području
navedenih država, možete provjeriti mogućnosti isporuke u ostale države upitom na e-mail
adresu shop@airbreath-oxy.com

1
  1
  Košarica
  Izbriši
  airbreath® 100% PURE AIR 7L
  1 X 17,00  = 17,00  (uključen PDV)