Odricanje od odgovornosti

Odricanje od odgovornosti

 

Sadržaji na stranici www.airbreath-oxy.com (u daljnjem tekstu: Stranica) objavljuju se u dobroj namjeri te se AIR RIO proizvodno-uslužni obrt vl. Ivan Volarić, Dražica 15, 51550 Mali Lošinj, Hrvatska (u daljnjem tekstu AIR RIO ili mi) odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati zbog, ili je na bilo koji način vezana uz korištenje ove Stranice. Razumijete i slažete se da koristite Stranicu na vlastitu odgovornost. Informacije na Stranici dane su “onakve kakve jesu” te AIR RIO ne daje nikakva jamstva, izričita ni implicirana, uključujući, bez ograničenja, sva implicirana jamstva vezana uz mogućnost prodaje, prikladnosti za određenu svrhu ili povrede prava. AIR RIO ne daje nikakva jamstva u pogledu cjelovitosti, točnosti, pravovremenosti, dostupnosti, funkcionalnosti i usklađenosti s primjenjivim zakonima. Koristeći Stranicu, prihvaćate rizik da informacije možda nisu potpune, da nisu točne ili da neće zadovoljiti Vaše potrebe.

Ova Stranica može sadržavati podatke i informacije kao i linkove do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati i nad čijim sadržajem AIR RIO niti može imati nadzor ili bilo kakav utjecaj. AIR RIO se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući odgovornost od točnosti, potpunosti i dostupnosti sadržaja na Internet stranicama trećih osoba.

Ni AIR RIO ni naši davatelji sadržaja nisu odgovorni za eventualnu štetu ili ozljedu nastalu zbog pristupa ovoj Stranici, nemogućnosti pristupa Stranici ili oslanjanja na informacije koje se na njoj nalaze. AIR RIO se odriče svake odgovornosti za izravnu, neizravnu, slučajnu i posljedičnu štetu, naknadu štete u svrhu kazne, posebne i druge štete, štete nastale zbog propuštenih prilika, gubitka prihoda ili pak za bilo koji drugi gubitak ili štetu. Ovo ograničenje obuhvaća također štete i viruse koji mogu utjecati na vašu računalnu opremu.

AIR RIO se odriče svih jamstava bilo koje vrste, izraženih ili podrazumijevanih, uključujući sva podrazumijevana jamstva u odnosu na proizvode i usluge navedene ili kupljene putem Stranice. Bez ograničenja na općenitost navedenog, AIR RIO se izričito odriče svake odgovornosti uslijed pogrešnog korištenja proizvoda, zlouporabe, izmjene proizvoda, nepravilnog odabira proizvoda ili nepoštivanja tiskanih uputstava.

AIR RIO ni pod kojim uvjetima nije odgovoran za bilo koju štetu bilo koje vrste koja proizlazi u vezi sa korištenjem ili nemogućnosti korištenja Stranice, uključujući odgovornost (I) kao objavljivač informacija, (II) kao preprodavač bilo kojih proizvoda i usluga, (III) za bilo koje neispravne proizvode, (IV) za bilo koje netočne informacije, (V) za bilo koje neovlašteno korištenje ili otkrivanje Vaših transakcija ili podataka, (VI) za tvrdnje ili zaključke bilo koje treće strane na Stranici, ili (VII) za bilo što drugo vezano za Stranicu ili web-stranicu bilo koje treće srtane.

Ovo je opsežno ograničenje odgovornosti koje se primjenjuje na svu štetu bilo koje vrste, uključujući izravnu, neizravnu, posebnu, nehotičnu ili posljedičnu štetu (uključujući štetu za gubitak poslovanja, dobiti, ugleda, korištenja, podataka, troškove nabave zamjenskih dobara, usluga ili informacija, parnica i slično) bilo da je riječ o kršenju ugovora, jamstva, prekršaja (uključujući propust), odgovornosti za proizvod ili na drugi način. Ovdje navedena ograničenja od odgovornosti su temeljni elementi osnove pogodbe između AIR RIO-a i Vas. Proizvodi, informacije i usluge ponuđene putem Stranice neće biti pruženi bez ovakvih ograničenja. Usprkos navedenom, jedina i ukupna maksimalna odgovornost AIR RIO-a iz bilo kojeg razloga, te Vaš jedini i isključivi pravni lijek za potraživanje, bit će ograničen na iznos s Vaše strane plaćen za bilo koji proizvod, informacije ili usluge kupljene od AIR RIO-a putem ove Stranice.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna